Място на събитието

гр. София, 

Конферентна зала КООП

График

15 май 2021

Лектор

д-р Давиде Фаронато

ВАЖНО:

Местата за практическото обучение са ограничени до 25 броя.
Резервирайте своето място тук!

 

ИНФОРМАЦИЯ

 

Имедиатно натоварване, създаване на имедиатни временни конструкции - стъпка по стъпка с доц. д-р Давиде Фаронато

Практико-теоретичен курс

 

15 май 2021

Конферентна зала КООП

София, бул. Никола Мушанов 116

 

Цели на обучението:

  • Поддържане на добра първична стабилност на имплантите;
  • Създаване на имедиатни временни конструкции; 
  • Оформяне на подходящ профил на изникване;
  • Създаване на благоприятен мекотъканен контур;
  • Поставяне на мекотъканни присадки около имедиатно натоварени импланти, включително и присадки от тубера. 

 

Всеки клиницист иска да постигне предвидим и стабилен естетичен резултат, когато имедиатно натоварва импланти във видимата зона. Ще упражним създаването на имедиатни временни конструкции, ще оформим желания профил на изникване, както и ще подобрим мекотъканната адаптация посредством присадки върху свински челюсти. Курсът ще бъде много интензивен и практически ориентиран. Той би бил полезен и за зъботехниците, с които работите, така че да бъде максимално добре разбрана връзката между хирургията и протезирането. Работният протокол ще бъде разгледан стъпка по стъпка и ще бъде изпълнен от участниците.

 

Такса за участие:

 

ЛЕКЦИОНЕН ПАНЕЛ: 250 лв. с ДДС*

 

ЛЕКЦИОНЕН ПАНЕЛ + ПРАКТИЧЕСКИ КУРС: 650 лв. с ДДС*

 

Цените включват ДДС и важат за ранно записване до 30.04.2021 г. включително. Таксите за участие след тази дата са с 20% оскъпяване. Всички участвали в събитията на Академия Биорегенерация ползват 10% отстъпка след предоставяне на документ. Студентите ползват 50% отстъпка от цената на лекционния панел.

 

ВАЖНО:

Местата за практическото обучение са ограничени до 25 броя.

 

Таксите се превеждат по сметка:

IBAN: BG58 UNCR 7000 1520 0283 11

BIC: UNCRBGSF

Банка: УниКредит Булбанк

Получател: ТБ Биорегенерация

 

За регистрация и записване:

Телефон: 0877 000 587

Таня Запрянова

tanya.zapryanova@megagen.bg

ЗА ЛЕКТОРА

Д-р Давиде Фаронато

Завършил с cum laude специалност Стоматология към Миланския университет, д-р Фаронато продължава обучението си като докторант и през 2007 г. защитава теза на тема "Иновативни техники в оралната имплантология и протетична рехабилитация: комплексна протетика при случаите на напреднала остеоинтеграция; насоки за клиничен успех и управление на риска - ретроспективен анализ".

Отново в Миланския университет, през 2009, отново с отличие завършва следдипломната си квалификация по Орална хирургия и защитава теза на тема "Дългосрочната оценка на имплантите на глобално ниво: радиографски, клинични и хистологични аспекти". През 2009-2010 д-р Фаронато става хоноруван преподавател в катедра "Хирургия и морфологични науки" към университета в Инсубрия (Италия).

Активен член на "Италианското дружество по орална хирургия и имплантология" и "Италианското общество на специалистите в оралната хирургия".

Д-р Фаронато е съавтор на над 70 публикации с международно участие, 6 книги, участва с резюмета и постери в над 30 международни конгреса, лектор е в множество научни конгреси и практически курсове.

ЗА ОРГАНИЗАТОРА

Bioregeneracia_bg_color_transparent.png

Биорегенерация е най-голямата тъканна банка в България и една от първите, които развиват съхранението на стволови клетки с най-съвременнните и надеждни методи и технологии.

 

Повече за БИОРЕГЕНЕРАЦИЯ